Nekretnine u Beogradu stanovi izdavanje

Nekretnine u Beogradu, novi stan u izgradnji, ponuda stanova

Izdavanje stanova u Beogradu dvosobni stanovi Beograd, dvosobni apartmani u Beogradu za izdavanje

Februar 13, 2012 by Predrag Petrovic

 

 

Agencija Total Dizajn brine o pozicijama sajta stanovibeograd.in.rs

 

Novi stanovi Beograd aktuelna ponuda stanova u Beogradu. Nadite lako svoj stan ili kucu snova. Mi smo tu da pomognemo da san postane realnost, i da bez muke dobijete prave informacije. Garantujemo za podatke o stanovima, i stedimo vase vreme. Ovo je agencija i servis za nekretnine na internetu na usluzi vama svakoga dana (24/7).

Nekretnine na internetu, prodaja, kupovina izdavanje stanova

Nekretnine i apartmani koje imamo u ponudi. Stanovi u izgradnji. Novogradnja. Krediti za stan.

Više kvadrata za manje para

Prodavci velikih stanova znatno snizili cene. Kvadratni metar u prostranom dupleksu na Banjici košta 1.250 evra

Istina je da se stanovi ne prodaju kao ranije, ali, ipak nešto se pokreće na bolje. Na primer, zainteresovani za veće stanove imaju mogućnost da kupe prostor kakav im odgovara po znatno povoljnijim cenama.

– Vlasnici većih stanova su znatno korigovali cene. Konkretno na Banjici gde su stanovi veoma kvalitetno građeni osamdesetih godina, kada se nije štedelo ni na prostoru, ni na materijalu, može se kupiti dupleks od 120 kvadrata po ceni od 1.250 evra po kvadratu – kaže menadžerka jedne od beogradskih agencija. – U istom naselju prodaje se i stan od 92 kvadrata, a za njega treba platiti 1.600 evra po kvadratnom metru. Što je veći stan veća su i sniženja. Stanovi preko sto kvadrata su osetno jeftiniji. Konkretno naselje Banjica ima odličnu infrastrukturu. Ima obdanište, školu, pijacu i tržni centar, dakle sve što je potrebno za bolji kvalitet života i zato je pogodno za porodice sa decom. Isto se odnosi i na naselje Cerak gde su, takođe odlični i veoma funkcionalni stanovi sa dobrim rasporedom i velikim terasama. Onaj ko želi da kupi veći sta, a raspolaže sa određenom sumom novca, ne treba da čeka i razmišlja. Cene su stvarno snižene. Ako nedostaje deset ili 20.000 hiljada evra, može se uzeti kredit od banke. Neki možda, mogu da se odreknu automobila u korist životnog prostora. Pojeftinili su i stanovi na višim spratovima. Neko kome je bitno da ima više soba neće obraćati pažnju na visinu. Uostalom, u mnogim zemljama je privilegija ako se iz stana pruža lep pogled, odnosno vidi veći deo grada.

Da se tržište nekretnina pokreće u pozitivnom smeru potvrđuju iskustva agencije Panorama.

– Ljudi se javljaju sa konkretnim zahtevima. Traže da im za sumu novca kojom raspolažu nađemo odgovarajući stan. Prodavci, se takođe, obraćaju sa zahtevom da im dovedemo ozbiljnog kupca. I prodavci i kupci su spremni da u određenim granicama koriguju svoje ponude. Prvi put kad nam se obraćaju i ne pominju cenu kvadrata. Naravno, ona je bitna, ali se sa njom ne kalkuliše, u smislu bolje je da sačekamo. Očigledno je da su shvatili da svoje potrebe treba da rešavaju, a ne da odlažu, naravno, ukoliko imaju mogućnosti. Tačno je da su cene većih stanova niže, posebno na periferiji. U Mirijevu, na Karaburmi ili na Petlovom brdu mogu da se kupe kvalitetni stanovi po povoljnijim cenama. Novina je da u ponudi ima dobrih stanova u Savskoj i u Gavrila Principa gde su cene kvadrata, takođe, niže u odnosu na raniji period. Pojeftinili su i kvadrati u nekim novobeogradskim blokovima. Ako nekome treba veći životni prostor, može da pogleda ponudu i izabere ono što mu najviše odgovara – ističe Rada Stanković, vlasnice agencije i član Upravnog odbora NUPS–a (Nacionalno udruženje posrednika za poboljšanje kvaliteta u prometu nepokretnosti).

Bračni parovi sa decom kojima treba veći stan koji u blizini ima obdaniše, školu i hipermarket mogu da kupe stanove pod povoljnijim uslovima na udaljenijim lokacijama koje su saobraćano dobro povezane sa centrom, a imaju i veće zelene površine koje su toliko potrebne svima, najviše mališanima.

– Trenutno u ponudi imamo odličan stan u novobeogradskom bloku 44. Cena kvadratnog metra je 1.750 evra . U Novom Beogradu, tačnije u blokovima, ali i oko Fontane i starog Merkatora, pojeftinili su stanovi koji imaju više od 80 kvadratnih metara. Oni koji žele da kupe stan imaju dobar izbor i povoljnije cene – kaže Mirjana Rusić direktorka prodaje u agenciji San Marko.


Slađana Raner

 

Stanovi Srbija, gradovi Beograd, Novi Sad, Nis

april 11, 2012 by Predrag

Nekretnine u najvecim gradoima Srbije izdavanje stanova

Best solution you can find in the area of web marketing is to use the power of all three

Nekretnine Beograd Na Vračaru kvadrat stana...

Jun 02, 2009 by Ivan

Beograd - Vračar kvadrat stana 4.000 €

"Stanovi u Beogradu i Novom Sadu poskupeli su u poslednja tri meseca za 30 odsto, a u ostalim gradovima u Srbiji oko 10 procenata.

Razlog za tako veliko povećanje cena je spora i skupa gradnja, tražnja je nekoliko puta veća od ponude, a apetiti onih koji grade povećavaju se iz meseca u mesec.

Najviše se traže stanovi od 30 do 60 kvadratnih metara, odnosno garsonjere, jednosobni, jednoiposobni i dvosobni stanovi, kojih na tržištu gotovo da nema ili su lošeg kvaliteta."

izvor: site B92

Garsonjere jednosobni dvosobni trosobni luksuzni novi stanovi Beograd Real Estate web marketing Tehnike SEO srpski search engine optimization - seo optimizacija

Stanovi u Beogradu, Novom Sadu Srbiji web marketing za apartmane Beograd Srbija, opstina Novi Beograd Srbija

udaljenost razlicitih gradova od Beograda u kilometrima

 

Beograd - Novi Sad 74 km

Beograd - Niš 235 km

Beograd - Subotica 178 km

Beograd - Priština 374 km

Beograd - Podgorica 450 km

Beograd - Zagreb 393 km

Beograd - Sarajevo 325 km

Beograd - Ljubljana 528 km

Beograd - Skoplje 440 km

Beograd - Atina 1155 km
Beograd - Beč 850 km
Beograd - Budimpešta 393 km
Beograd - Bukurešt 729 km
Beograd - Dimitrovgrad 367 km
Beograd - Istanbul 940 km
Beograd - Minhen 1020 km
Beograd - Moskva 2218 km
Beograd - Prag 1248 km
Beograd - Rim 1648 km
Beograd - Segedin 219 km
Beograd - Sofija 380 km
Beograd - Solun 700 km
Beograd - Varšava 1196 km

 

Real Estate projects and developers Herceg Novi Germany Belgium

Apartmani u Beogradu, Beogradski apartman, Smestaj u Beogradu

Rezultati SEARCH ENGINE OPTIMIZATION/ optimizacije sajta AGENCIJA ZA NEKRETNINE SEO - WEB optimizacija sajta SEO 2012 agencija za web marketing za nekretnine u Beogradu, Srbija 2012. Najbolja realizacija vasih marketing planova.

Web Marketing Design grafica en europa / design stands low cost frankfurt

www.apartmaninocidan.rs

SEO Srbija web marketing i optimizacija sajta blog Beograd, Serbia

Total Dizajn SEO Srbija optimizacija sajta Beograd search engine optimization

SEO Srbija optimizacija sajtova Beograd 2012

WEB Nekretnine marketing agencija za nekretnine na internetu Srbija, Beograd 2012

SEO Srbija Beograd optimizacija sajta SEO 2012 web marketing u Srbiji SEO 2012

> geTracker = _gat._getTracker("UA-9109725-1"); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {} > err) {} > geTracker = _gat._getTracker("UA-9109725-1"); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {} > ml>> >> >> pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {} > ml>> >> >> l>> >> >> pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {} > ml>> >> >> > ml>> >> >> l>> >> >> pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {} > ml>> >> >>